ANKARA / ELMADAĞ - Dr.Ahmet Kazım Mıhçıoğlu İlkokulu

DEPREM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN SAYGI DURUŞU

6 Şubat 2023 te Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunduk. UNUTMADIK...

Ock

Karne Haftası Etkinlikleri kapsamında 4/B sınıfımızda veli katılım etkinliği.

Ock

Karne Hastası Etkinlikleri kapsamında 4/A sınıfımızda eğlenceli deneyler etkinliği.

Ock

Karne Haftası Etkinlikleri kapsamında 4/b sınıfımızda veli katılımı ile kitap okuma saati.

Ock

Karne Haftası Etkinlikleri kapsamında 3/A sınıfımızda "Arkadaşımın Çizdiğini Çiziyorum" etkinliği ve sonrasında kahvaltı keyfi.

Ock

4/B sınıfımız dönem sonu faaliyetleri kapsamında bilgi yarışması yaptı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında ilçe genelinde yapılan Afiş Tasarım Yarışmasında ilçe 3. olan 4/A sınıfı öğrencimiz Defne KILIÇ,

Okulumuz genelinde yapılan Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışmasında okul 1. olan 3/A sınıfı öğrencimiz Güneş CESUR'u tebrik ediyoruz.

Değerler Eğitimi Panomuz

Ara

AKran zorbalığı farkındalığını geliştirmek için pano çalışması yapıldı.

Kas

Temizlik ve düzen konusu tüm sınıflarımızda işlendi.

Kas

Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit olan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz.

'OKULUMUZUN KURALLARI' PANOMUZ

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında program düzenlendi.

'VERİMLİ DERS ÇALIŞMA' PANO ÇALIŞMASI

Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşku ile kutladık.