Dr.Ahmet Kazım Mıhçıoğlu İlkokulu

Belgegeçer : 0312 866 28 52
WEB https://drahmetkazimmihciogluio.meb.k12.tr
Adres : Hasanoğlan Bahçelievler Mahallesi Menderes No 176 Elmadağ / ANKARA
VİZYON : Milli Eğitimin Genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, temel bilgi ve becerilere sahip, eleştirel düşünebilen, temel hak ve özgürlüklere saygılı, hoşgörülü, yeniliklere açık, çevresindeki insanlarla etkili iletişim kurabilen, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, vatan ve millet sevgisi taşıyan, bilgili, becerili bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Okulumuzdaki tüm öğrencilerin, yapılan eğitim-öğretim faaliyetlerinin tümünden olumlu biçimde faydalanmaları için gereken ortamı hazırlamak, yeteneklerini ortaya çıkarabilecek fırsatlar sunmak ve çağımızın gereği olan bilim ve teknolojiye ulaşma ve bunları kullanma yolunda onlara rehberlik etmek…
BAŞARILAR : OKULUMUZDA E-TWİNNİNG PROJELERİ YÜRÜTÜLMÜŞ OLUP ULUSLARARASI VE 8 ADET ULUSAL KALİTE ÖDÜLÜ VARDIR.

Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :635
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : Sabah 09.45 - 12.15 (İlk 4 ders) Öğle 12.55 - 14.30 (Son 2 ders)
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kaloriferli (Doğalgazlı)
Servis :
Ulaşım : Toplu taşım araçları
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Ankara´ya 33 Km uzaklıkta. Elmadağ İlçesine 10 Km uzaklıkta.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :